Over De Meubel Generatie

De Meubel Generatie staat in voor kwaliteit. Over onze activiteiten als meubelreparatie & leerbewerking worden deze altijd uitgevoerd door vakmensen die hun sporen in de praktijk hebben verdiend. De materialen waarmee we werken voldoen aan de hoogste eisen. Heeft u vragen over het opnieuw stofferen van meubels, het restaureren van antieke meubels of over leerbewerking? Wij zijn u graag van dienst en informeren u vrijblijvend over onze product en diensten. Wij zijn telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 19:00 op 06 – 82 21 30 72

Wie ben ik?

Ik ben Gerda en ben opgegroeid in een echte stoffeerders familie. Mijn Opa was de eerste en ik inmiddels alweer de derde generatie, die dit vak stevig in de vingers heeft. Na een paar jaar ervaring op te hebben gedaan in ons familiebedrijf vond mijn Opa dat ik er klaar voor was. Hij gaf me de gouden tip “service en kwaliteit zoals u vroeger gewend bent” deze tip hanteer ik als maatstaf. Wij streven het beste na, elke dag opnieuw, zodat onze klanten tevreden zijn.

De Meubel Generatie staat in voor kwaliteit. De materialen waarmee wij werken voldoen aan de hoogste eisen en komen van topleveranciers als Jab, Chivasso, Switch, Lancier, Ploeg, Silvera. Wij zijn u graag van dienst en informeren u vrijblijvend over onze producten en diensten.